Havermout is altijd goed. Het zorgt er namelijk voor dat je tot aan de lunch een verzadigd gevoel hebt en dus minder de neiging hebt om te gaan snaaien. Daarnaast is het ook nog eens voortreffelijk lekker en kun je er eindeloos mee variëren, zodat je altijd een afwisselend ontbijtje eet in de ochtend. Deze keer probeerden wij overnight oats, een echte favoriet! Hmmm.
Bereidingstijd: 20 min.
Porties: 1
Ingrediënten
- 80 g havermout
- 200 ml plantaardige melk (soja, amandel,…)
- 2 el pindakaas (AH 100% naturel)
- 2 el agave siroop
- 1 el chia zaad
- 1 handje rozijnen
- Snufje kaneel
- Snufje zout
- toppings naar keuze
Zo maak je het
Stap 1: Doe de havermout, melk, pindakaas, agave siroop, chia zaad, rozijnen, kaneel en zout in een afsluitbaar bakje en meng het geheel goed door.
Stap 2: Sluit het bakje af en zet het de avond van tevoren in de koelkast.
Enjoy the next morning!