#WEBOOSTTHEFUTURE

SAMEN NAAR EEN MENTAAL GEZONDERE GENERATIE

#TOGETHERWEMOVETHEFUTURE

6

6 AWARDS

+10000

10.000 GEZONDERE MEDEWERKERS

60%

MINDER VERZUIM

OUR DREAM

Sinds 2017 zijn we uitgegroeid tot all-in one partner in vitaliteit. Met specialisten op het gebied van beleidsvoering, sport, mentale gezondheid en verzuimpreventie, werken we dagelijks met trots aan minder verzuim en gezondere medewerkers. We zijn dankbaar dat we samen met andere top-organisaties aan een gezondere wereld mogen werken. Daarom doen we nog harder ons best om voor 2030 onze droom te realiseren. De droom dat vitaliteit op de werkvloer een begrip is. Wij geloven dat een gezondere maatschappij mogelijk is wanneer we wereldwijd het voortouw nemen naar meer vitaliteit op de werkvloer.

Share our dream, make our dream.

'' Sporten op het werk is echt een uitvinding! Ik leer mijn collega's op een leuke manier kennen en voel me fitter dan ooit. Thanks! X

– Janice, Gemeente Rotterdam

OUR MISSION

Dagelijks werken we aan onze missie om het aantal burn-outs te verlagen en een betere gezondheid voor iedere medewerker mogelijk te maken. Dit kunnen we echter niet alleen. Daar hebben we jou en andere leiders voor nodig. Over heel de wereld en in je eigen omgeving.

CREEËR EEN BETERE GEZONDHEID VOOR IEDERE MEDEWERKER

OUR VISION

Hoe beter je medewerkers in hun vel zitten, des te lager het verzuim zal zijn. Als werkgever is het daarom belangrijk om vol in te zetten in een gezonde werkomgeving en je medewerkers te ondersteunen naar een betere gezondheid en meer werkplezier. Een gelukkige werknemer, in combinatie met een goede fysieke en mentale gezondheid, is de medewerker van de toekomst. Breng gezondheid naar de werkvloer en maak het verschil.

STEL JOUW PROGRAMMA SAMEN

ONS VERHAAL

Oprichter Arun Vernooij begon in 2014 aan zijn carrière als personal trainer. Met 6 awards wist hij al snel naam de maken in de wereld van sport. ”Sinds ik voor opdrachtgevers zoals als Nike, Adidas en Asics mocht werken, raakte ik enorm geïnspireerd over de hoeveelheid impact een merk op de samenleving kan brengen. Mijn droom was ooit om iets terug te doen voor de wereld. 7 jaar geleden kreeg ik de kans om de zakelijke wereld in te stappen en mijn visie op vitaliteit te delen met bedrijven. Het resultaat gaf mij zoveel energie dat ik vond dat iedere werkgever iets met vitaliteit moet doen. Met een record aan burn-outs en de coronapandemie was het tijd om de wereld te verbeteren.”

SINDS 2017

Met het geven van +10.000 uur aan trainingen en een dosis aan ervaring, besloot Arun zijn carrière als personal trainer te beëindigen en zich vol in te zetten voor zijn droom: Een gezondere wereld waar werkgevers vitaliteit op elke werkvloer verzorgen. Met het oprichten van FITWORK willen we zoveel mogelijk organisaties inspireren om het belang van gezonde medewerkers en meer werkplezier op één te zetten. Doen we dit niet? Dan zal er in 2030 meer dan 60% van de samenleving uitvallen met mentale of fysieke klachten. Dit is iets wat we willen voorkomen en waar we jou voor nodig hebben. Maak het verschil en zet vol in op het belang van vitale medewerkers. Samen maken we van de wereld een gezondere plek.

#TAKETHELEAD

Sport

Bootcamp
Yoga
Running
Boksen
Train to event
Programma op maat

Mentaal

Mindfulness
Meditatie
Work-life balance

Management

Vitaliteitsplan
Programma op maat
Vitaliteitscheck
Opleidingen

Bedrijf

Over ons
Werken bij

Benieuwd hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen naar meer vitaliteit en minder verzuim? Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!