Bereidingstijd: 20 min.
Baktijd: 15 min.
Porties: 1 tosti
Houdbaarheid: Direct opeten of 2 dagen in de koelkast
Ingrediënten
Tosti
- 2 sneetjes donker volkoren brood
- 50 g champignons
- 30 g zuurkool
- ½ rode paprika
- 1 plak geitenkaas
- Kokosolie
- Peper en zout
Saus
- 1 tl mosterd
- 1 tl agavesiroop
- 1 ½ el mayonaise
- 1 tl sambal
Zo maak je het
Stap 1: Was de champignons, snijd ze in schijfjes en bak ze met kokosolie in een koekenpan. Snijd de paprika ik schijfjes.
Stap 2: Roer voor de saus de mosterd, agave siroop, mayonaise en sambal door elkaar. Besmeer elk sneetje brood aan één kant met de saus en beleg één van de sneetjes met de champignons, geitenkaas, paprika en zuurkool. Maak op smaak met peper en zout.
Stap 3: Leg het andere sneetje erbovenop, druk goed aan en toast de sandwich in het tosti-apparaat of bak hem een paar minuten in een koekenpan aan beide kanten totdat de kaas is gesmolten.
Stap 4: Snijd de tosti vervolgens in twee en geniet!