*ONTVANG TOT EN MET 31 JUNI 2024 JOUW PROEFLES GRATIS. EENMALIG GELDIG PER ORGANISATIE.*

WE MOVE THE FUTURE

Samen met ASICS geven we jouw werkdag een boost. #WEBOOST

BOEK EEN PROEFLESX ASICS SPECIALS
SS24

+10.000 gezondere medewerkers sinds 2017

JOUW PARTNER

IN VITALITEIT

Wist je dat we naast onze trainingen en well-being programma’s ook dé partner zijn in het ontwikkelen van duurzame, strategische en innovatieve HR-oplossingen? Met de focus op vitaliteit en het verlagen van het ziekteverzuim, ondersteunen we organisaties naar gezond en aantrekkelijk werkgeverschap waar huidig en nieuw talent graag bij wilt werken. Kies vandaag nog voor vitalere medewerkers, bespaar hoge verzuimkosten en ga voor een bruisende werkvloer. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met onze adviseurs.

BOEK EEN DEMO

ONTDEK ALLE TRAININGEN

Breng de leukste trainingen naar je werk en maak van de werkvloer een walhalla voor gezondheid. Jij kiest, onze trainers maken het feestje.

Ieder bedrijf is uniek, jij ook!

Bij FITWORK+ bieden wij geen standaardoplossingen, maar creëren we samen met jou een programma op maat dat perfect aansluit op de behoeften van jouw organisatie en doeleinden. Een energiek vitaliteitsprogramma brengt niet alleen meer werkplezier en gezondere medewerkers, maar ook een bloeiende bedrijfscultuur wat jouw organisatie onderscheidt als een nog aantrekkelijkere werkgever. In een tijd waarin talent behouden en aantrekken cruciaal is, helpen wij je naar het beste aanbod om jouw organisatie te laten bruisen.

Dus waar wacht je nog op? Vraag een programma op maat aan een laat onze adviseurs je helpen.

STEL MIJN PROGRAMMA SAMEN

*Ontvang kosteloos advies van onze adviseurs

#WEBOOSTTHEFUTURE • #WEBOOSTTHEFUTURE

+10.000 GEZONDERE MEDEWERKERS

We zijn trots om te zien dat steeds meer bedrijven het belang van vitale werknemers en gezond werkgeverschap op één zetten. Want hoe beter je medewerkers zich voelen, des te beter ze presteren en hoe groter de kans is dat het ziekteverzuim binnen jouw organisatie zal dalen. Met meer als +10.000 gezondere medewerkers, zijn we trots op wat we doen en komen we steeds dichter bij ons doel: Een fysiek en mentaal gezondere generatie waar vitaliteit op het werkvloer de nieuwe norm is. Kies vandaag nog voor het welzijn van je medewerkers en ga voor fysiek en mentaal gezondere medewerkers.

ABOUT USJOIN US

+ fittere werknemers

+ meer werkplezier

+ minder verzuim

+ bespaar hoge kosten

NIEUW MET VITALITEIT?

Start een health event en geef je medewerkers een boost

START EEN HEALTH EVENT

WE MOVE THE FUTURE

Geef je werkdag een boost met onze x ASICS specials. Kies jouw gratis try-out en sport samen met je collega’s.

TRY-OUTSBOOTCAMP+YOGA+RUNNING+