GA VOOR HET BESTE MOMENT VAN DE DAG. #METIME

Xoxo
PLAN JOUW WEKELIJKSE YOGA IN

YOGA+

Ga voor een gezonder team, meer energie en de juiste balans tussen werk en privé. Plan jouw vaste Yoga+ in op dagen en tijden waarop het jou en je collega’s het beste uitkomt. Samen met je collega’s krijg je wekelijks training van onze personal trainers en maken we van iedere training een feestje!

KIES JOUW PILOT

10 WEKEN

20 WEKEN

12 MAANDEN

Namaste

#GOYOGA

" Super leuke trainsters en goede begeleiding waardoor ik extra geniet van dit wekelijkse momentje voor mezelf! #METIME "

— Jennifer, Gemeente Rotterdam

#GOYOGA

KIES JE EIGEN DAGEN EN TIJDEN

Met onze wekelijkse Yoga verzorgen onze Yoga+ trainers iedere week jouw eigen Yoga les bij jouw op locatie. Kies een vaste dag en tijd uit om samen met je collega’s training te krijgen van onze professionals. Je hoeft alleen je matje mee te nemen. De rest verzorgen wij. Ideaal om jezelf even helemaal terug te vinden en jezelf voor, tijdens of na je drukke werkdag weer helemaal op te laden met jouw eigen Yogales op kantoor.

PLAN JOUW WEKELIJKSE YOGA IN

ALTIJD JOUW PROFESSIONAL

Onze Yoga pro’s staan voor good vibes en  aandacht voor mens, lichaam en geest. Wij vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht je leeftijd, cultuur of achtergrond, kan werken aan een krachtiger lichaam en geest. Onze trainsters geven je de juiste balans en energie zonder te zweverig over te komen. Haal onze Yoga professionals nu naar je werk en vindt de juiste balans om optimaal te presteren.  #NAMASTE

ERVAAR EEN UNIEKE YOGA+ EXPERIENCE

Wil je een unieke dag beleven om nooit meer te vergeten? Maak dan van jouw teambuildingsdag, vitaliteitsweek of gezonde activiteit een unieke FITWORK X YOGA+ experience. Met onze energieke trainsters, live dj’s, goodie bags, gezonde borrel en ons branding team, maken we van jouw teamdag een werkelijk feestje. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen organiseren? Neem dan contact met ons op en laat je inspireren. Yoga op een boot? Wij fixen het voor je! #WEBOOST

STEL JOUW EXPERIENCE SAMEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR JE?

Combineer jouw wekelijke Yoga training met een cursus Meditatie of Mindfulness en ga mentaal fitter dan ooit.

WORK OFF

RELAX MODE ON +

PLAN JOUW YOGA TRAINING IN

#METIME +

Sport

Bootcamp
Yoga
Running
Boksen
Train to event
Programma op maat

Mentaal

Mindfulness
Meditatie
Work-life balance

Management

Vitaliteitsbeleid
Vitaliteitsprogramma
Vitaliteitscheck
HR Masterclass

Bedrijf

Over ons
Werken bij

Benieuwd hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen naar meer vitaliteit en minder verzuim? Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!