Een makkelijke, snelle pizza in een handomdraai in elkaar gezet. Met deze wrap pizza kun je, zoals bij gewone pizza’s, eindeloos variëren met de toppings. Wij hebben hier een wrap pizza gemaakt met onze favoriete toppings, maar je kunt natuurlijk zelf ook een lekkere combinatie verzinnen.
Bereidingstijd: 10 min.
Baktijd: 15 min.
Porties: 2
Houdbaarheid: 2 dagen in de koelkast
Ingrediënten
De basis
- 2 tortilla wrap meergranen
- Blikje tomatenpuree
- 1 teentje knoflook
- 50 g geraspte kaas
- Peper en zout
- 2 tl Italiaanse kruiden
Toppings
- 50 g champignons
- 1 ui
- 1 paprika
- 10 cherrytomaten
- 1 handje rucola
Zo maak je het
Stap 1: Verwarm de oven voor op 200º C. Meng de tomatenpuree met de kruiden en knoflook. Snijd de groenten.
Stap 2: Plaats een wrap op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk de wrap met het tomatenmengsel. Laat ongeveer 2 cm van de randen schoon.
Stap 3: Strooi de geraspte kaas over het tomatenmengsel. Beleg de wrap pizza met de toppings, behalve de rucola.
Stap 4: Bak de pizza in 15 minuten gaar in de oven, totdat de randen goudbruin en knapperig zijn. Verdeel nu het handje rucola eroverheen. En klaar! I told you, easy peasy.