Samen voor een fysiek en mentaal gezondere generatie.

''Wij geloven is een wereld waar een betere gezondheid voor iedereen mogelijk is.''  - Arun Vernooij, CEO

Over ons

Bij FITWORK geloven we dat gezonde medewerkers niet alleen de gezondheid van jouw organisatie bepalen, maar ook bijdragen aan een gezondere samenleving. Samen met andere top-organisaties nemen we het voortouw en gaan we voor een fysiek en mentaal gezondere generatie. De generatie waar een betere gezondheid voor iedere medewerker beschikbaar wordt gemaakt.

”Meer dan 1.7 miljoen Nederlanders geeft aan last te hebben van burn-out achtige klachten.” -TNO

”60% van de Nederlander leidt aan overgewicht.” -CBS

”Het verzuimpercentage in Nederland is nog nooit zo hoog geweest. (2022) -NIPED

”Meer dan 1.7 miljoen Nederlanders geeft aan last te hebben van burn-out achtige klachten.”

Het is onze missie om een gezondere wereld te creëren waar een betere gezondheid voor iedere medewerker mogelijk wordt gemaakt. Wij geloven dat wanneer iedereen de mogelijkheid krijgt, om vanuit de werkgever aan een betere fysieke en mentale gezondheid te werken, we samen voor minder burn-outs, uitval en ziektes kunnen zorgen. Samen maken we van vitaliteit de nieuwe cultuur en gaan we voor een gezondere samenleving. Dat begint op de werkvloer.

Missie

Visie

Vanuit onze visie moet iedere organisatie een eigen vitaliteitsaanbod creëren wat gebaseerd is op de behoeftes van de medewerkers en past bij de bedrijfscultuur. In een tijd waar onze gezondheid belangrijker is dan ooit moeten we als werkgevers het voortouw nemen en onze medewerkers oplossingen aanbieden die helpen bij het verbeteren van de fysieke gezondheid, mentale gezondheid en het werkgeluk.

Meer dan sport

FITWORK staat voor een cultuur van sport, mentale gezondheid en het streven naar meer werkplezier. Inspireren is onze passie en we geloven dat iedereen over de hulpmiddelen zou moeten beschikken om een betere fysieke en mentale gezondheid te genereren. Door in je medewerkers te investeren investeer je in de toekomst van je organisatie. Wij dromen groots over een gezondere generatie. Jij ook?

Our #movingmillions culture

Om zoveel mogelijk medewerkers te inspireren om binnen en buiten het werk het beste uit zich zelf te halen, bieden wij unieke masterclasses aan op het gebied van gezondheid, financiën, mindset en de balans tussen werk en privé. En dat is nog maar het begin. Wist je ook dat we in samenwerking met bekende merken unieke events organiseren waar je gratis aan kan deelnemen?

#MOVETHEFUTURE

Sport

Bootcamp
Yoga
Running
Boksen
Train to event
Programma op maat

Mentaal

Mindfulness
Meditatie
Work-life balance

Management

Vitaliteitsbeleid
Vitaliteitsprogramma
Vitaliteitscheck
HR Masterclass

Bedrijf

Over ons
Werken bij

Benieuwd hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen naar meer vitaliteit en minder verzuim? Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!