DE TOEKOMST IS VITALITEIT

Een gericht vitaliteitsplan is de toekomst.Benieuwd hoe we jouw organisatie naar meer vitaliteit kunnen brengen?

VRAAG EEN ADVIESGESPREK AAN
#GOVTAL

95%

✓ VOELT ZICH GEZONDER

80%

✓ MINDER BURN-OUTS

70%

✓ BETERE PRODUCTIVITEIT

Onze hybride aanpak

Dat vitaliteit op de werkvloer de toekomst is weten wij als geen ander. Wist je ook dat een goede fysieke en mentale gezondheid, in combinatie met een juiste balans tussen werk en privé, de basis is om optimaal te presteren en goed in je vel te zitten? Als werkgever is het daarom belangrijk om een gezonde cultuur neer te zetten en je medewerkers te ondersteunen bij het verbeteren van deze 4 dagelijkse pijlers. Neem het voortouw een laat je medewerkers bruisen!

inspiratie nodig? plan een demo

Onderzoek en analyseer

Voordat je een duurzaam en effectief vitaliteitsplan kan gaan creëren, is het belangrijk om goed in kaart te brengen waar het verzuim vandaan komt en de verbeter punten binnen jouw organisatie liggen. Met behulp van onze vitaliteitsscan, voeren onze experts een grootschalig onderzoek uit en ontvang je een adviesrapport op maat. De ideale start om met behulp van professionele data jouw unieke vitaliteitsplan te ontwikkelen.

vraag een gratis vitaliteitsscan aan

Bepaal de visie en creëer jouw plan

Welke koers je wilt varen bepaal je zelf. Wil je naar gezondere werknemers werken en een aantrekkelijke werkgever zijn ? Dat begint bij een krachtige visie en een duurzaam vitaliteitsplan. Samen met de beleidsbepalers creëren we een vitaliteitsplan op maat, en werken we aan een gezondere toekomst voor iedere medewerker. Goed vitaliteitsmanagement is daar belangrijk voor. En daar helpen we je bij. Vraag een plan op maat aan start jouw vitaliteitsplan.

vraag een vitaliteitsplan op maat aan

KIES JOUW EIGEN AANBOD

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om met behulp van een basisaanbod, vitaliteit op de werkvloer te implementeren. Een basisaanbod werkt, en is tevens de vitaliteitsmenukaart van jouw organisatie. Selecteer de juiste modules, creëer een basisaanbod wat gebaseerd is op de behoeftes van je medewerkers, en kijk naar een aanbod wat binnen jouw bedrijfscultuur past. Een energiek basisaanbod is de manier om je medewerkers te motiveren, naar een betere gezondheid te helpen en het werkplezier te stimuleren.

creëer jouw basisaanbod

Activeer een lanceer!

Nu je jouw visie op vitaliteit, het vitaliteitsplan en de juiste modules hebt ontwikkeld, is het tijd om jullie nieuwe cultuur te lanceren en je medewerkers te activeren! Organiseer een toffe vitaliteitsweek om je medewerkers kennis te laten maken met alle vitaliteitsmomenten. Betrek interne kartrekkers bij deze nieuwe cultuur en maak van de werkvloer een bron van energie.

Organiseer een vitaliteitsweek

Benieuwd hoe we jouw organisatie gezonder kunnen maken?

Sport

Bootcamp
Yoga
Running
Boksen
Train to event
Programma op maat

Mentaal

Mindfulness
Meditatie
Work-life balance

Management

Vitaliteitsbeleid
Vitaliteitsprogramma
Vitaliteitscheck
HR Masterclass

Bedrijf

Over ons
Werken bij

Benieuwd hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen naar meer vitaliteit en minder verzuim? Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!