Met haar 49 jaar is Jennifer Lopez nog fitter dan de gemiddelde vrouw van 20. Hoe ze dit in haar drukke leven doet en wat haar geheimen zijn lees je terug in deze blog! 

Om te beginnen.. wat ziet ze er ontzettend goed uit zeg! Als wereldberoemd celeberty is het niet makkelijk om fit en in shape te blijven. Zeker niet als je 49 jaar oud bent en dag in dag uit het allerbeste uit je zelf moet halen. Dat een fitte levensstijl daar belangrijk voor is kunnen we wel stellen. We gingen op onderzoek uit en geven je JLO’s geheimen voor dit topfitte lichaam.

Dieet

We weten allemaal dat een goed dieet (voedingspatroon) belangrijk is om in shape te blijven. In een intervieuw met USdaily verteld ze dat voeding een essentiële rol speelt in haar leven. ”Omdat ik veel sport eet ik veel eiwitten. Het geeft me de energie om de dag goed te starten en vol te houden. Mijn eiwitten variëren van varkensvlees tot kip. Natuurlijk wel in Puerto Ricaanse stijl voor de extra smaak.” 😉

Gezonde snacks

”Om niet in de verleiding te komen slechte dingen te eten zorg ik er voor dat ik altijd fruit of groente bij me heb. Deze snacks zijn gezond en redden me wanneer ik een hongerig gevoel krijg. Wanneer ik dit niet bij me heb is het heel lastig om gezond te kiezen. Breng je zelf dus niet in de verleiding. Zorg er voor dat je gezonde snacks bij je hebt. ”

Sla nooit een training over

Dat JLO veel sport kunnen we wel zien aan haar abs en prachtige rondingen. Om dit op zo’n leeftijd nog strak te houden komt veel discipline en training bij kijken. Maar wat is haar geheim? JLO: ”Om het gevarieerd te houden heb ik 2 personal trainers die me elke keer weer flink laten zweten. Trainen is voor mij heel belangrijk, ik train bijna elke dag. Het houdt me in shape en geeft me de energie om in dit drukke leven goed te kunnen presteren. Natuurlijk zijn er momenten dat ik laat thuis ben en denk van uggh.. ik heb totaal geen zin. Maar dan zeg ik tegen mezelf: doe het gewoon. Het is maar een uur. Je moet jezelf soms uit die luie stoel praten. ”

Niet alleen burpees en planks

Om het sporten gevarieerd te houden is het belangrijk om soms iets te doen wat je echt leuk vind. Dat is voor haar dansen. “Dansen is altijd een groot deel van mijn leven geweest, in beweging blijven en doen wat goed voor mijn lichaam is, daar wordt ik gelukkig van”

Dacht je dat je al te oud was om weer in shape te komen? Zoals je hebt kunnen lezen maakt leeftijd niets uit. Fit worden en fit blijven kan ook als je nog 49 jaar of ouder bent. Dus geen excuses meer! Work for it!

Bron: https://www.bodyandsoul.com.au/health/celebrity-profiles/how-jennifer-lopez-has-a-body-of-a-20-year-old-at-49/news-story/c636f8fd3fa4bef4d5db04e669c57ccc